Contact & Over ons

 Contact

U kunt contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

 

+ 31 6 23 54 02 56

+ 31 6 23 54 02 56

info@proefkoffer.nl

www.proefkoffer.nl

@proefkofferNL

@proefkoffer


Vind je je vraag en antwoord niet op de FAQ pagina? Vul dan onderstaand contactformulier in!


 Over ons

Wie zijn eigenlijk de dames achter Proefkoffer?


Wij zijn Yvette (op de foto links) en Kirsten (op de foto rechts) en hebben elkaar in 2015 ontmoet tijdens onze studie op de Universiteit in Alicante, Spanje. In Alicante hebben wij een goede Spaanse vriendin Maria leren kennen. Wij hebben vaak de wijngaard van haar familie, Bodegas Castaño, bezocht.

In Spanje is ook onze passie voor wijn en gastronomie geboren. Eenmaal terug in Nederland hebben we ons hier verder in verdiept en een aantal cursussen gevolgd.

Onze kennis en kunde blijven wij uitbreiden waardoor wij onze smaakreizigers kunnen blijven verrassen met vernieuwende wijn & spijs concepten.


Missie

Onze missie is om een ultieme smaakreis te bieden door alle zintuigen te prikkelen aan de hand van filmpjes en vernieuwende wijnspijs combinaties. Smaken in wijn en eten zijn er om ultiem beleefd te worden, de combinaties hiertussen zijn essentieel. Wijn & spijs kan elkaar namelijk maken of breken, dit bijzondere effect willen wij jullie aan de hand van tips & tricks laten ervaren. Het verhaal achter de wijn geeft een extra dimensie aan de ervaring van je smaak, via filmpjes nemen we jullie mee in de fantastische wereld van de Nederlandse wijn!  

Van onze smaakreis kan je op elk gewenst moment en plek samen met de mensen die je liefhebt genieten. Naast het zelf genieten van LowWine Proefkoffer steun je als smaakreiziger ook lokale ondernemers en heb je een kleinere ECO voetafdruk, kortom winst voor iedereen! 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram